I S O P O L Y . E U Szórt purhab szigetelésKattintson a bezáráshoz!
Amennyiben meglévő épületét szeretné

- hőhídmentesen
- légmentesen
- vízzáróan
- gyorsan és egyszerűen szigetelni,
olvassa el a honlap információit.

Hívjon minket ingyen!

Pár indok, amiért érdemes velünk szigeteltetni:

Ha a legolcsóbb szigetelést keresi, akkor rossz helyen jár! Ha a leghatékonyabbat, akkor az Ön választása csak az ISOPOLY "intelligens" purhab lehet.

Ismeri a mondást! Csak az vegyen rossz cipőt, akinek sok pénze van! Ebben az esetben: Csak az nem szigetel ISOPOLY "intelligens" purhabbal, akinek sok pénze van!

Mielőtt szigetelésbe kezd, mindenképpen olvassa el!

ÍGY CSAPJÁK BE ÖNT!
Hasznos tanácsok a szigetelő cég és a szigetelő anyag kiválasztásához.

Ki a "kókler sufni tunningos" cég, és ki a komoly kivitelező?

Emlékszik még arra az időre, amikor minden sarkon volt egy olcsó italos? Ott árulták az olcsó lőréket, amivel butították az embereket. A purhab szigetelő cégek esete is kezd ehhez hasonlítani.

Tudta, hogy a hazai purhabszigetelő cégek/vállalkozások nagy része egyszemélyes "sufni tunning"?

Olyan szigetelők, akik minimális befektetéssel, leggagyibb technológiát használva dolgoznak?

Ők azok, akik mindig a helyszínre mennek, mert sem telephelyük, sem irodájuk, akik titkolják, hogy milyen háttérrel rendelkeznek.

Ők minden árversenybe belemennek. Megtehetik ezt, mert a leggagyibb alapanyagokat használják.

Kifizetne súlyos százezreket, milliókat olyan valakinek, akinek később, reklamáció során bottal üthetné a nyomát!!!

Hogyan tudja megállapítani, hogy ki a sufni tunningos purhabszigetelő???

Egy pár tipp:

Látogassa meg a céget telephelyén vagy irodájában!!! Ez elég biztos teszt a kiszűrésükre.

Kérjen cégkivonatot (ha van): Mióta létezik a cég??? Egy éve? Fél éve? Egy emeletes ház 4. emeletére van bejelentve?

Bt vagy KFT? Bt végzi 100 e Ft törzstőkével, vagy Kft a minimális 500 e Ft alaptőkével? Ez olyan szempontból lehet fontos, hogy megítélje, mennyire stabil a vállalkozás, mennyi képes teljesíteni a garanciában vállalt időtartamot. Egy minimális törzstőkével alapított válalkozótól ne várjunk sokat!

Mennyi az éves forgalma? Pár millió forint? Ha néhány millió, akkor nem lehet olyan sok megbízása az adott cégnek. Akkor talán nem is annyira jó Önnek. Mert Ön ugye a legjobbat keresi?

Azt is le tudja kérni, hogy hány főt alkalmaz az illető cég. Csodálkozni fog, mert a legtöbb 1 főt. Ha a szigetelést nem egy fő végzi, akkor a másik csak egy beugró ember. Én nem szeretném a szigetelést beugró emberrel végeztetni. Ön?

Amennyiben nem szeretne ezen információk megszerzésére időt fordítani, mi megtesszük ingyen Ön helyett. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Ez INGYENES szolgáltatás!!!

Sokéves szigetelési tapasztalatok alapján észrevettem, hogy az emberek túlnyomó többsége még mindig nincsen tisztában a szigetelés alapjaival. Azzal sincsen tisztában, hogy milyen tulajdonságokat hasonlít össze az egyes szigetelő fajták esetében, sőt, csak és kizárólag CSAK AZ ÁR dominál?

De miért teszi ezt az ember pont azzal az építőanyaggal, mely sikerességét vagy éppen sikertelenségét hosszú évekig élvezhet vagy éppen fordítva, az megkeseríti évtizedekig az életét.

Mielőtt autó vagy telefon vásárlásába kezdünk, akkor összehasonlítjuk a különböző típusok tudását, műszaki paramétereit, megnézzük a márkáját, majd az árát, és az összeset egybevéve hozzuk meg a döntést. Ezt miért nem így tesszük a szigetelés terén.

A statisztikák szerint a magyarok költik jövedelmük legnagyobb részét rezsire. Ez egy család bevételének mintegy 40%át (!) teszi ki. A rezsiköltség legnagyobb hányadát pedig a FŰTÉS vagy a HŰTÉS! És ennek ellenére a lakosság többsége vagy nem szigetel vagy ha szigetelésre adja a fejét, akkor is CSAK A FÉLMEGOLDÁSOKAT választja. Ez esetben kiad nem kevés összeget, de mégsem spórolja meg a lehető legnagyobb energiát.

Tudta, hogy a táblás vagy a szálas szigetelő anyagoknál sokkal hatékonyabb az ISOPOLY "intelligens" purhabszigetelés?

Alapvető különbségek a hagyományos és az ISOPOLY "intelligens" purhabszigetelés között

Korábbi írásomban már jeleztem, hogy az emberek nagy többsége nem tudja, hogy melyek azok a tulajdonságok, melyeket figyelembe kell vennie, mielőtt kiválasztja a szigetelő anyagot.

Melyek azok a tulajdonságok, melyek alapvetően fontosak? Mindenki csak a "K-értéket" hasonlítgatja össze, ami csak félmegoldást kínál. Ez egy mutatószám, ami a következő tulajdonságokat nem tartalmazza, mert erre képtelen. Az a legjobb szigetelő anyag, ami hozzátapad a szigetelendő felülethez. Ebben abszolút győztes az ISOPOLY "intelligens" purhabszigetelés. A hagyományos szigetelő anyagoknak ebben a témában esélyük sincsen.

Az a legjobb szigetelő anyag, ami légzáró. Ha egy szigetelő anyagot átjár a szél, akkor elvesztette szigetelő képességének jó részét. Ebben a győztes az ISOPOLY "intelligens" purhabszigetelés. Az a legjobb szigetelés, amely vízzáró. Ön is ismeri a "vizes póló" effektet. Ha elázik egy szál pólóban, akkor fázik. Még akkor is, ha ugyanabban a pólóban szárazon nem fázott. Ugyanez igaz a szigetelő anyagok esetében is: ha egy szigetelő anyag párát vagy vizet kap, szigetelés tulajdonsága egyenlő a nullával!!! Az ISOPOLY "intelligens" purhabszigetelés nem ázhat át, mert vízálló. A legjobb szigetelő anyag toldásmentes, hőhídmentes. Bármennyire is jól illeszti össze a táblákat vagy a szigetelő paplanokat, mindig marad rés, ahol hőveszteség van, ahol bejut a víz. Az ISOPOLY "intelligens" purhabszigetelés toldásmentes, így nincsenek illesztési hézagok.

Tökéletes réskitöltő: A hagyományos táblás és szálas hőszigetelő anyagokkal nem lehet követni a felületi egyenetlenséget, nem lehet velük réseket, hézagokat kitölteni. Ebben verhetetlen a habunk. A legjobb szigetelő anyagok az idővel sem veszítenek teljesítményükből. Tudta egyáltalán, hogy a hagyományos szigetelő anyagok (főleg a szálas szigetelő paplanok) teljesítménye az idő előrehaladtával rohamosan csökken? Az ISOPOLY "intelligens" purhabszigetelés több évtized alatt is egyenletesen jó szigetelést ad. Mindenkinek fontos az egészsége, az ISOPOLY "intelligens" purhab antibakteriális, nem tapadnak meg a kórokozók, mosható. Ezzel jelentősen csökkenhetnek a légúti irritációk.

Járható: Nem kell lemondania a szigetelést követően arról, hogy a felületet tárolásra használja.

Ezek voltak azok a legfontosabb tulajsonságok, melyek egyértelműen az ISOPOLY "intelligens" purhabszigetelést teszik a szigetelő anyagok győztesévé.

Milyen tulajdonságok vannak még, melyeket érdemes átgondolnia?

PURHAB ÉS PURHAB közti különbség.

Nem hinném, hogy titkot árulok ez azzal, ha elmondom, hogy van különbség purhab és purhab között. Ez sajnos egyre nagyobb veszélyt jelent azok számára, akik nem szeretnének relatíve sok pénzért megbízhatatlan minőséget kapni. Az olcsóbb purhab alapanyagokból hiányoznak olyan összetevők, melyek a hab alapvető tulajdonságait meghatározzák (pl. éghetőség, réskitöltés, tapadás stb). A komoly purhab szigetelő cégek hosszú távra terveznek. Ők nem engedhetik meg maguknak azt, hogy kétes eredetű alapanyagot használjanak. A kontár cégek azzal számolnak, hogy megszedik magukat, és utána eltűnnek. Ők nem fordítanak hangsúlyt a felhasznált alapanyag minőségére, élettartamára.

Csak és kizárólag megbízható kivitelezőt válasszon! Itt jövünk képbe mi.

Borsi Péter
közgazdász
www.isopoly.eu
Vevőink mondták...

Bereczki Péter - KITE Zrt. alkatrészkereskedő, Hódmezővásárhely

"Évek óta küszködtünk a betongerendán lecsapódó penésszel, mely teljesen tönkretette az épület belső oldalán a festést.A szobákat 2-3 évente újra kellett festetni. Emellett ez nagyon egészségtelen is. Felhívtam az ISOPOLY-t, akik gyorsan és szakszerűen megszüntették szórt purhabbal ezt a jelenséget. A cseréptető utolsó 4 sorának visszaszedésével körbefújták a betongerendákat szórt purhabbal. Ezzel egycsapásra megszünt a hőhíd, így a penészedés és a hőveszteség is. A belső falat és mennyezeteket újra lefestettük, azóta nyoma sincsen a penészedésnek. (Amennyiben telefonon szeretné kikérni Bereczki Péter véleményét, hívja a +3630/915-3342 számon, és győződjön meg Ön is a szórt purhab szigetelés előnyéről!)"

Haus Daniel vendégház tulajdonos - Ausztria, Mariazell

"2012. őszén szántuk rá magunkat, hogy a hegyvidéki házunk tetőterét "szétbombázzuk", és használjuk a szórt purhabot, mint tökéletes hőszigetelés. A gipszkarton lebontása után szembesültünk azzal a ténnyel, hogy a tetőfelület nagy részén hiányzott a nikecell szigetelés, a kőzetgyapot szigetelés sok helyen le lett durva a menyétek által. A gerendák közét 15 cm lágy habbal szigeteltettük le, a lábazatotnál használtunk keményhab megoldást is. A tetőtérben gyakorlatilag megszűnt a hőveszteség, korábban a radiátorok teljes üzemmódban sem voltak képesek 20 C foknál melegebbet csinálni, most a radiátorok ezt alapjáraton tudják. Az étkezőnk lapostetjét kültéri pur keményhabbal fújattuk le 3 cm vastagságban, ugyanitt a külső lábazatot is. Az energiamegtakarítás ezzel a technológiával a teljes házra vonatkozóan 30-40%, és emellett a konfortérzet sokkal jobb Nincs akkora hőmozgás a házban erős szél esetében is, azaz nem fúj be a szél a házban még minusz 20 foknál sem. Bárkinek elmondom és elmondtam véleményemet, hívhatnak a 0664-975-4341 számon!"

Andrirkó I. családi ház tulajdonos - Debrecen

"2013-ban szigeteltettem purhabbal a tetőterünket. Az ISOPOLY csapat pár nappal a jelzésem után már megnézték és felmérték az épületetet. A helyszínen megegyeztünk, és rövid időn belül el is készítették a szigetelést. A tetőcserepeket áthajtották, közben 8 cm keményhabbal látták el az épületünket. A tapasztalatok nagyon pozitívak: a korábbi légmozgás a tetőtérben teljesen megszünt. Korábban szeles időben kézzel érezhető volt a légmozgás. Korrektség, gyorsaság, kivitelezés tekintetében teljesen elégedett vagyok."

Kiss Ferenc - Szolnok, libatenyésztő

"2012. tavaszán végeztettem ISOPOLY purhab szigetelést a farmomon. A közel sem első osztályú trapézlemezre 3 cm vastagságban fújva az egész csarnokszerkezet sokkal masszívabb és erősebb lett, mint valaha gondoltam volna. A szigetelést igazából a fény ellen csináltattam, mert a libatenyésztésnél a megfelelő sötétítés kulcsfontosságú. Nyáron nagyon sokat jelentett a hőség ellen is. Mindezen előnyöket jócskán megéreztem a pénztárcámon is, a megtérülés gyorsabb lesz, mint gondoltam. Külön tetszett a hódmezővásárhelyi csapat kiváló szakmai felkészültsége, illetve emberi hozáállása. Teljes mértékben ajánlom őket azóta is."

Grósz László - AGRO-BÉKÉS Kft, tulajdonos, ügyvezető

"2012. nyarán hőszigeteltettük alkatrész raktárunkat szórt purhabbal. Meg kell jegyezni, nem volt egyszerű munka a teljes alkatrészraktárat úgy szervezni, hogy ott se álljon meg a munka. 3 céget kerestem meg ezzel a munkával kapcsolatban, és felmérést követően csak az ISOPOLY adott ajánlatot. Habár lassabban ment a munka mint számoltunk, de legalább becsületesen el lett az végezve. Külön megjegyzem, hogy csak ők ajánlották a cserepes lemez alatt lévő tetőfólia eltávolítását, melynek rossz állapotáról magam is gyorsan meggyőződtem. A másik két cég simán lefújta volna azt, kockáztatva a szigetelés tartósságát. A raktár szigetelését követően adtam még egy megbízást az purhabos ISOPOLY-nak, lefújattuk az iroda teljes tetőterét 6 cm kemény habbal. Az általunk jelzett szórási hibát szó nélkül és azonnal kijavították."

Ádár József - baromfitenyésztő, Hódmezővásárhely

"600 m termálvízcsövet hőszigeteltettünk 2011-ben szórt purhabbal. A termálvizet baromfineveldék fűtésére használjuk. Átlagosan 2-3 cm hab kerül kifújásra, mely eredményével teljes egészében meg vagyunk elégedve. A 600 m vezetéken mindössze 2 fok volt a veszteség (64 fokról 62 fokra csökkent a szállított víz hőmérséklete). Számításunk szerint ez a beruházás már most, alig 1 év után megtérült."

Forrai Tibor - sertéstenyésztő, Székkutas

"Nádborítású sertésólunkat hőszigeteltettem 3 cm szórt purhabbal. A hőszigetelést követően az épületben uralkodó klíma teljesen megváltozott. Az állatoknál többletsúlygyarapodást tapasztaltunk, mivel az állatok nem "fűtötték" testüket annyira. "